Acum vedeți că camerele de securitate sunt utilizate pe scară largă în zona de afaceri. La un restaurant de fast-food, într-un magazin de îmbrăcăminte etc., vezi camere video. Deci, care sunt exact avantajele și importanța supravegherii camerei video la un loc de muncă?

SUPRAVEGHERE VIDEO

În calitate de administrator a unei proprietăți sau de proprietar a unei afaceri, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că fiecare aspect al proprietății și afacerii dvs. este protejat. Aceasta include angajații, clădirea, inventarul și clienții.Doar securizarea ușilor pentru o întreprindere mică sau medie nu este suficientă pentru a proteja totul, cu atât mai puțin pentru o companie mare. Atunci veți lua în considerare dacă compania dvs. are sau nu nevoie de supraveghere video.

Partenerii noștri

Axis

Camerele Axis aduc inovația tehnologică și o calitate uimitoare a imaginii. De la camerele fixe la cele PTZ, AXIS oferă imagini de o calitate excelentă folosind cele mai bune sisteme de compresie video.

HikVision

Hikvision oferă sisteme de stocare a imaginilor video cu o rată de compresie și prelucrare a fluxurilor video excelentă.

Motive de a avea sisteme de supraveghere video

1. Reduceți și preveniți furtul

Plasarea camerelor de securitate în întreaga clădire poate ajuta la prevenirea infracțiunilor cum ar fi vandalismul sau furtul. Conform studiilor recente ale industriei de vânzare cu amănuntul, întreprinderile mici și medii pierd sume de bani importante datorită furturilor. Atunci când camerele de securitate sunt plasate în mod corespunzător , acestea pot ajuta la descurajarea potențialilor hoți.

2. Faceți monitorizarea în timp real

Monitorizarea video în timp real poate fi extrem de utilă. Supravegherea video comercială va permite oricărui angajat autorizat să monitorizeze continuu zonele critice ale afacerii. Această monitorizare poate fi realizată cu ajutorul unui calculator, telefon mobil sau tabletă oriunde și oricând. Ba mai mult, este posibil să aveți mai multe sedii care să încarce înregistrările video într-un loc centralizat de unde puteți vedea ulterior întreaga activitate a acestora.

3. Îmbunătățirea productivității

Un alt motiv pentru a lua în considerare supravegherea în activitatea dvs., în special fabricile, este îmbunătățirea productivității lucrătorilor. Comunicarea între departamente este îmbunătățită, ceea ce poate îmbunătăți producția generală. În plus, angajații au mai multe șanse să lucreze la capacități sporite atunci când știu că sunt monitorizați.

4. Rezolva litigiile de afaceri

Indiferent de tipul de afacere pe care îl conduceți, vor apărea dispute. O cameră de supraveghere poate oferi probe video clare despre un anumit incident petrecut între angajați. Acest lucru va duce la o rezoluție echitabilă și va reduce violența la locul de muncă.

5. Furnizați dovezi pentru investigații

Un alt avantaj major al existenței unui sistem de supraveghere video la locul de muncă este de a oferi dovezi pentru investigații. În cazul în care există un tip de activitate infracțională sau activitate suspectă în jurul clădirii dvs., camerele video pot ajuta la identificarea persoanelor și pot oferi dovezi vizuale pentru ancheta poliției.

6. Mediul de stocare digitală

Sistemele de camere IP permit utilizatorilor să stocheze toate materialele înregistrate digital folosind un hard disk, un server de rețea sau un NVR. Spațiul de stocare digital oferă facilitatea de căutare mai ușoară, ceea ce face mai ușor să găsiți înregistrările dorite.

7. Îmbunătățirea experienței de cumpărături a clienților

Amplasarea echipamentelor video în magazine nu se referă doar la siguranță. Managerii de afaceri și micii proprietari de magazine cu amănuntul pot utiliza, de asemenea, camere pentru a oferi o experiență de cumpărare mai bună. Managerii de afaceri pot studia obiceiurile de cumpărături ale clienților prin studierea videoclipurilor înregistrate de sistemele de supraveghere. Apoi, puteți îmbunătăți plasarea produselor și optimiza rutele de trafic din magazin, făcând clienții mai mulțumiți.

Aveți nevoie de soluție video pentru afacerea dvs ?

[cmsmasters_contact_form_sc formname="15267" email="[email protected]" fromname="office"]