Următoarele componente ale infrastructurii de rețea au un impact direct asupra succesului afacerii dvs.

Routere și Switch-uri

Stocare și Backup (SAN)

Firewall-uri

DNS

Balansare multiple conexiuni de internet

Rețele WiFi

Infrastructurile de comunicații de mare viteză nu ar fi fost posibile fără routere și switch-uri

ROUTERE ȘI SWITCH-URI

Este esențială deplasarea datelor din punctul A în punctul B la cea mai mare viteză posibilă prin conexiuni cât mai securizate. De aceea, am realizat un parteneriat și am obținut certificate profesionale de la una dintre cele mai importante companii din industria telecomunicațiilor, CISCO. Inginerii noștri pot proiecta și configura cele mai sofisticate rețele, ceea ce face posibilă transportul traficului de date la o viteză ridicată în întreaga infrastructură a rețelei.
Anticiparea, interceptarea și protejarea comunicațiilor împotriva amenințărilor cibernetice este principalul scop al firewall-urilor Palo Alto

FIREWALL-URI

Firewall-ul este cea mai strategică componentă de securitate a întregii infrastructuri, datorită faptului că „văd” întregul trafic de date și ca atare, este cea mai eficientă locație pentru a aplica politicile de securitate ale companiei. Pe baza tehnologiei patentate App-ID ™, firewall-urile Palo Alto Networks identifică cu exactitate aplicațiile – indiferent de port, protocol, tactici evazive sau criptare SSL – și scanează întregul conținut al pachetelor de date pentru a opri amenințările și a preveni scurgerile de informații. Cu Palo Alto Networks, întreprinderile pot, pentru prima dată, să beneficieze de un control complet asupra aplicațiilor instalate pe diferite echipamente fără a avea scurgeri de date sau că pot fi atacate de alte aplicații de tip malware, spyware, ransomware.
Pentru a evita întreruperea sau încetinirea conexiunii la Internet, am dezvoltat o soluție de balansare a conexiunilor de internet ce provin din mai multe surse. În acest mod angajații, oaspeții hotelurilor sau pensiunilor se pot bucura de serviciile de internet neîntrerupte.

BALANSARE MULTIPLE CONEXIUNI DE INTERNET

Scopul echipamentelor de balansare a conexiunilor de internet este de a optimiza utilizarea resurselor disponibile, de a maximiza randamentul, de a reduce timpul de răspuns și de a evita supraîncărcarea oricărei conexiuni. În acest fel veți crește disponibilitatea și fiabilitatea arhitecturii.
Un spațiu de stocare SAN este compus din blocuri de stocare a datelor interconectate prin rețele de mare viteză. Spațiile de stocare SAN sunt compuse din host-uri, switch-uri, elemente de stocare și dispozitive de stocare ce sunt interconectate folosind o varietate de tehnologii, topologii și protocoale.

SPAȚII DE STOCARE (SAN)

Explicând într-un mod mai simplu, o afacere mică sau mijlocie ar beneficia de tehnologia SAN prin faptul că ar putea avea servere de date ce vor stoca documentele electronice ale companiei sau pot instala baze de date pentru diferite aplicații. Toate aceste task-uri pot fi realizate utilizând servere HP și sisteme de management ale acestor servere precum Microsoft sau VMware.
Sistemele DNS sunt folosite pentru a rezolva numele site-urilor web precum www.exemplu.ro în adrese de IP. Serviciul de DNS trebuie privit ca un index pentru întreg internetul și fără acesta sistemele din întreaga lume dispozitivele nu ar putea intercomunica într-un mod atât de facil.

DNS

De aceea afacerile mici și mijlocii își pot implementa propriul server de DNS Linux sau Microsoft care să eficientizeze comunicațiile echipamentelor și productivitatea angajaților prin simplul fapt că aceste servere vor reține în memoria acestora numele și adresele de IP ale resurselor cele mai accesate de angajați.
Într-o lume în care tehnologia mobilă devine din ce în ce mai avansată, tehnologia WiFi permite diverselor dispozitive electronice, cum ar fi laptopuri, smartphone-uri, tablete etc., să acceseze servicii de internet.

REȚELE WiFi

Prin urmare, datorită numărului crescut de dispozitive BYOD, este imperativ implementarea rețelelor WiFi în cadrul organizației dvs. Noi vă putem ajuta să configurați rețele WiFi astfel încât toate access point-urile din cadrul organizației să fie menegeriate de un singur dispozitiv central.

Dacă aveți întrebări sau doriți o sesiune video gratuită de prezentare a serviciilor noastre vă rugăm să completați formularul de mai jos.

[cmsmasters_contact_form_sc formname="16024" email="[email protected]" fromname="office"]