Network Consulting Constanta Partener Palo Alto

Network Consulting – Partener Palo Alto


Palo Alto Networks este cunoscut ca lider mondial în domeniul securității cibernetice. Aceasta oferă o varietate de soluții în domeniul securității IT, inclusiv firewall-urile de generație următoare, cu o gamă variată de echipamente de securitate a rețelei, împreună cu servicii de vizibilitate, automatizare și analiză a traficului de date. Scopul companiei Palo Alto este de a oferi soluții inovatoare în domeniul securității informatice, ce permit folosirea resurselor IT în condiții de deplină siguranță a aplicațiilor și pentru a preveni atacurile cibernetice în cloud, în cadrul rețelor interne ale companiilor și nu în ultimul rând al dispozitivelor mobile.

Palo Alto Networks oferă o serie de soluții listate pe site-ul, iar cele mai importante fiind:

 • Firewall-uri de generație următoare, oferite în forme multiple, cum ar fi:
  • echipamente fizice prin seria PA, ce includ firewall-uri de dimensiuni reduse precum PA-220 pentru companiile mici sau birouri, până la seria PA-7000, construite pentru rețele de date de mari dimensiuni și pentru providerii de Internet.
  • dispozitive virtuale prin seria VM, permițând firewall-urilor să ruleze ca mașini virtuale pentru a securiza centrele de date și cloud-urile private. Aceste mașini virtuale sunt compatibile cu platformele populare de cloud precum Amazon Web ServicesMicrosoft Azure, și Google Cloud.
  • Printr-un serviciu de cloud oferit de Palo Alto Networks prin platforma GlobalProtect Cloud Service.
 • Panorama este o consolă de control ce oferă clienților posibilitatea de a manageria toate echipamentele de tip firewall accesând o singură interfață.
 • Traps™  este o soluție de a proteja dispozitivele periferice. În comparație cu aplicațiile de antivirus tradiționale, Traps nu se bazează pe semnăturile digitale pentru a detecta pericolele precum aplicațiile de tip malware, ci analizează comportamentul aplicațiilor pentru a detecta exploit-uri de tip zero-day. Această soluție este în conjunctură cu serviciul Wildfire.
 • Wildfire este un serviciu de analiză în cloud ce utilizează analiza dinamică, analiza statică, inteligența artificială și echipamente fizice pentru a detecta și bloca orice atacuri cibernetice.
 • Logging Service este un serviciu cloud ce oferă clienților un spațiu de depozitare a tuturor log-urilor echipamentelor pentru analize ulterioare sau pentru a fi utilizate în alte ecosisteme de tip Application Framework.
 • Application Framework este un ecosistem cloud unde clienții se pot înregistra la aplicații terțe de securitate dezvoltate de programatorii Palo Alto Networks. Merită menționate aplicații precum Magnifier™ ce analizează comportamentul altor aplicații în rețelele de date și  AutoFocus™ ce oferă soluții de identificare a atacurilor cibernetice.

Aveți nevoie de ajutor pentru infrastructura IT?

 ​Network Consulting & Development este partener Palo Alto Networks, iar ceea ce facem zi de zi este să implementăm soluții de protejare a traficului de date, al aplicațiilor din cadrul firmelor pentru a evita atacurile de tip ransomware, malware sau viruși. Lăsați-ne să vă împărtășim experiența noastră legată de proiectele de securitate a infrastructurilor IT pentru a vă focusa pe afacerea voastră și de a scăpa de stresul atacurilor cibernetice sau pierderilor de date confidențiale.

Pentru a vedea platforma de servicii oferite de noi, vă rugăm să completați acest formular pentru a descărca broșurile noastre.

 

Lăsați un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site

trei × doi =